top of page

Ha elvégzed a Fényszóró Akadémia képzését, Neked is sikeres vállalkozásod lehet!

Már biztosan Te is hallottál róla, hogy a ReflektorKlinika elindítja első, államilag is elismert fényszóró javító képzését. Amennyiben olvastad az első kettő cikkünket, akkor már azt is tudod, hogy mire számíthatsz a tanfolyammal kapcsolatban, kik lesznek az oktatóid, milyen tantárgyaid lesznek. Viszont arról még kevés szó esett, hogy ha sikeres vizsgát tettél, akkor mire lesz még szükséged ahhoz, hogy egy jól prosperáló vállalkozás büszke tulajdonosa legyél, ahol halogén, xenonos, valamint LED-es technológiát rejtő lámpatesteket fogsz javítani, karbantartani. Természetesen a ReflektorKlinika szakemberei mindent megtesznek annak érdekében, hogy elérhesd célodat. 



A Fényszóró Akadémián mindent megtanítunk, ami ehhez a mesterséghez szükséges!  

Ehhez semmilyen előképzettségre nincs szükséged. Nem kell hozzá érettségi bizonyítvány, de még diploma sem. A nálunk dolgozó munkatársak egyikének sem volt ilyen jellegű végzettsége. Képzeld, van, aki cukrász volt korábban mielőtt kitanulta a fényszóró javítást. Ha jelentkeztél, aláírtad a szerződést, kifizetted a képzés díját, akkor semmi másra nem lesz szükséged, csak arra, hogy figyelj oda és sajátítsd el azt, amit az oktatók tanítanak számodra, legyen az elméleti vagy gyakorlati tudás. A ReflektorKlinika szakemberei már több 30 éve foncsoroznak és javítanak halogén, illetve modern fényszórókat, ezért sehol máshol nem lesz lehetőséged mindezt megtanulni, csak nálunk. De ezenkívül sok más segítséget is nyújtunk annak érdekében, hogy profi fényszóró javító szakemberré fejleszd magad. Melyek ezek? Ha négyes vagy ötös osztályzatot szerzel, akkor bekerülsz a Reflektor Akadémia karrier programjába. Miért olyan fontos ez? Mert felkerülsz a weboldalunkra, mint ajánlott szakszervíz, tehát az ügyfelek Téged is megtalálnak, de munkát is közvetítünk Neked, vagyis nem kell ott ülnöd a telefon mellett és azt várnod, hogy mikor érkezik az első ügyfeled. Ráadásul tevékenységedet 3 hónapig ingyenesen komplett Facebook és Google hirdetéskezeléssel támogatjuk, sőt ajándék dizájn csomagot is kapsz. Ez azt jelenti, hogy a Te vállalkozásod is felkerül a világhálóra, és azoknak fogsz hirdetni, akik ilyen szolgáltatást keresnek. Ahhoz, hogy sikeres légy, alkatrészekre is szükséged lesz. Ezért ellátunk az összes szükséges alkatrésszel, a piacon a legjobb áron. Amikor elkezdesz dolgozni saját műhelyedben, rengeteg kérdésed lesz, ezért beléphetsz a zárt Facebook csoportunkba is, ahol a többi szakembertől kérdezhetsz. Hidd el ez komoly szakmai segítséget jelent. Sőt a ReflektorKlinika szakmai online könyvtára is megnyílik számodra, amit az elmúlt 30 év alatt gyűjtöttünk össze és ha még mindig lesz kérdésed, akkor a cég vezetője havonta egy órán keresztül áll rendelkezésedre, akitől bármit kérdezhetsz. 


Mire számíthatsz, ha elvégzed a Fényszóró Akadémia államilag elismert képzését?

Amennyiben a képzésen odateszed magad, akkor Neked is sikeres vállalkozásod lehet. Akár egyéni vállalkozóként, akár társas vállalkozás vezetőjeként dolgozol, senki sem fog utasítgatni, minden a Te szabályaid szerint történik majd. Ha az elméleti oktatáson magadba szívod mindazt, ami elhangzik, illetve a gyakorlati órákon odafigyelsz az apró részletekre is, akkor hidd el az ügyfeleid dicsérni fognak, hiszen rengeteg pénzt takarítasz majd meg nekik. Most talán még nem tudod, de manapság az autók fényszórói már nagyon összetett alkatrészek, amelyek ára akár az 1-1,5 millió Forintot is elérheti. Ezért a lámpatestek javítása komoly jövő előtt áll és ez betonbiztos bevételt garantál majd cégednek. Minden egyes elvégzett munka után növeled az elégedett ügyfélköröd, és ezzel biztos megélhetést tudsz biztosítani magadnak és családodnak. Büszkék lesznek Rád szüleid, feleséged, hiszen olyan munkát végzel, amihez kevesen értenek. Mivel az idődet Te magad osztod be, ezért akkor mész szabadságra amikor szeretnél. Ebből következik, hogy a munkaidőd sem 8-tól 4 óráig tart majd, hanem addig, amíg azt nem mondod mára befejeztem. Hiszen minél többet dolgozol, akkor azzal arányosan a havi bevételed is nő majd.


A Reflektor Akadémia tanfolyamának elvégzése után mekkora bevételre számíthatsz? 

Vedd kezedbe Te is a sorsodat. A ReflektorKlinika szakemberei által három év alatt összeállított képzés olyan szorgalmas és elkötelezett embereknek segít, akik készek tenni azért, hogy biztos jövőjük legyen. Ha olyan tulajdonságokkal rendelkezel, mint például a céltudatosság, az agilis hozzáállás, a rugalmasság, a kitartás akkor minden évben meredeken nő majd céged bevétele. Ha elvégezted a képzést, és kialakítottad saját műhelyedet, akkor évről-évre nőni fog vállalkozásod megrendeléseinek száma. De nem azért, mert az elmúlt években a gépkocsiállomány 2,8 millióról 4,3 millióra nőtt! Hanem azért, mert a jó szakember mindig keresett. Főleg, ha a szolgáltatásod egy olyan problémára ad megoldást, ami egyrészt nem terem minden bokorban, másrészt, jelentős megtakarítás érhető el vele, hiszen az autó tulajdonosának nem kell megvenni az új fényszórót. Ne feledd, a modern xenonos és LED-es lámpatestek, a lézerfényről már nem is beszélve, a legdrágább alkatrészek lettek az autóban. Tehát kitartásoddal és a ReflektorKlinika segítségével évről-évre nagyobb bevételre tehetsz szert. A pesszimista számítások szerint az első 3 hónapban havi 500.000 Forint lehet a bevételed, de ez akár az 1,2 millió Forintot is elérheti. De ha kicsit távolabbra is kitekintünk, akkor a számításaink szerint a második év végére már az 1,2-1,3 millió Forint bevétel az, ami elvárható, de ha minden jól sikerül akkor ez a tevékenység akár 3,5 millió Forintot is hozhat havonta. Az azért már szép jövedelem. 


A Fényszóró Akadémia képzése után szükséged lesz egy helyre, ahol dolgozhatsz! 

A tanfolyamon lehetőséged lesz mindent megtanulni, minden fortélyt elsajátítani. Korábbi cikkünkben már bemutattuk oktatóinkat, illetve azt is, hogy milyen tantárgyak lesznek. Miután mindent megtanultál a Fényszóró Akadémián, akár egyéni vállalkozóként, akár társas vállalkozás vezetőjeként tudsz dolgozni. Ehhez létre kell hoznod azt a céget, amelyik szívedhez és lehetőségeidhez közel áll. De ahhoz, hogy ezt a tevékenységet végezni tudd, 

szükséged lesz egy helyre, ahol dolgozhatsz. Ez kezdetben lehet egy garázs, vagy pincehelyiség, amit 15-30 e Forint között tudsz bérelni. Nem kell az elején hatalmas kiadásokba vágnod magad. De számolj azzal is, hogy kezdésként szükséged lesz eszközökre, berendezésekre és anyagkészletre is, amit az igényeidtől függően 500.000 és 1.000 000 Forint közötti összegért tudsz megvásárolni. De ahogy előző cikkünkben már jeleztük, mindenben segítünk, ott leszünk melletted és az első hónapokban fogjuk a kezed, hogy Te is sikeres vállalkozó légy!


bottom of page