top of page

Indul a Fényszóró Akadémia, mert a mai fényszórók modern tudást igényelnek!

Az autók ma már telis-tele vannak csúcstechnológiás eszközökkel. Például érzékelőkkel, kamerákkal, amelyek pontosan felmérik előttünk a közúti forgalom mozgását, ennek köszönhetően szabályozzák autónk bizonyos részeinek működését. Például a fényszórókét. Napjainkban a lézerfénnyel kiegészített LED-es lámpatest sem ritka már. Ha valami elromlik bennük, igazi szakértőkre van szükség, vagyis fényszóró javító mesterekre. Azért, hogy hazánkban legyen elegendő fényszóró javító mester, a ReflektorKlinika létrehozta az első, államilag elismert fényszóró javító képzést: Felnőttképzési Nyilvántartási Szám: B/2023/000823. 




Az életben egyszer van ilyen lehetőség, ne szalaszd el!

A Fényszóró Akadémia oktatói nemcsak arra tanítanak meg, hogy hogyan kell egy fényszórót megjavítani, hanem arra is, hogy hogyan kell egy saját vállalkozást létrehozni, működtetni. Amennyiben lelkes vagy, van egy kis kézügyességed, és magadba szívod mindazt a tudást, amit oktatóink átadnak Neked, akkor nagy esélyed van arra, hogy a ReflektorKlinika karrierprogramjába is bekerülj, ez pedig gondtalan éveket vetít előre. Ez egy ritka lehetőség, amelyet az élet talán csak egyszer biztosít számodra. Élj vele! Mit jelent ez pontosan? A Fényszóró Akadémia esélyt nyújt Neked arra, hogy kiemelkedj a tömegből, és olyan szakmában tedd le a névjegyed, ahol még kicsi a verseny, de a kereslet és a bevételi lehetőség rendkívül magas. Ráadásul nem kell eladnod semmit, magad ura lehetsz, és olyannal foglalkozhatsz, amit igazán szeretsz csinálni. Mivel a ReflektorKlinika rengeteg megrendeléssel rendelkezik, ezért úgy döntöttünk, hogy 10 embernek megtanítjuk a fényszóró javítás mesterségét. Ezért van az a megkötés, hogy egy városból csak egy jelentkezőt fogadunk, kivéve Budapestet, ahonnan hármat. Célunk egy országos hálózat kiépítése, hiszen sok használtan vásárolt BMW, Audi és Mercedes és egyéb márkájú, fiatal gépjármű érkezik hozzánk. Az ügyfelek akár az ország másik feléből is eljönnek szakműhelyünkbe, mert egyszerűen nincs más lehetőségük! Ezután erre már nem lesz szükség, hiszen helyben Téged is megtalálnak majd. 


Amit a ReflektorKlinikáról tudni érdemes! 

2010 óta foglalkozunk hagyományos halogén, illetve modern xenonos, Bi-Xenon és LED fényszórók javításával. Jelenleg három országban, Magyarországon, Németországban és Ausztriában üzemeltetünk kifejezetten fényszórók javítására specializálódott vállalkozást. Szakterületünk a xenonos, Bi-Xenon és LED fényszórók teljes körű javítása, bármilyen fényszóró sérülésmentes szétszerelése, japán és angol import fényszórók EU szabványra történő átalakítása, valamint a halogén lámpatestek reflektorainak legmodernebb PVD eljárással történő foncsorozása. A ReflektorKlinika műhelyében az elmúlt 15 évben, 22.000 reflektort foncsoroztunk újra és több mint 200.000 fényszórót javítottunk meg


Megtanítjuk Neked mindazt, amit mi 30 éve végzünk

Biztosan már Veled is előfordult, hogy bevitted az autódat a szervízbe, és anélkül, hogy megnézték, szétszedték volna az alkatrészt, azonnal cserét javasoltak. Az elmúlt években a fényszórók nagyon összetett alkatrészekké váltak, javításukhoz egyedi tudásra és tapasztalatra van szükség. Egy klasszikus autószerelő meg sem próbálja megjavítani őket, mert ehhez nem rendelkezik megfelelő tudással és szerszámmal sem.  

A Reflektorklinika szakemberei segítségével elsajátíthatod azt a tudást, amelynek köszönhetően biztos jövő áll majd előtted. Miért merjük ezt ilyen nyíltan kijelenteni? Mert a fényszórók javításának iparága még nagyon sokáig felfelé ívelő tendenciát fog mutatni. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy tömött sorban várakoznak az ügyfelek, hogy az ő autójuknak a fényszóróját is megjavítsuk. De nézzük mit mutatnak a számok: 


A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint tavaly hazánkban 107.720 új autót helyeztek forgalomba. Ezen autók mindegyike már többnyire modern fényszórókkal rendelkezik. Amennyiben karambolozik a jármű, vagy esetleg technikai hiba lép fel, egy modern autó fényszórója akár 1-1,5 millió Forintba is kerülhet. De azt is meg kell említeni, hogy hazánkban az autók átlagos életkora körülbelül 15,7 év. Ezek a járművek többnyire halogén lámpatestekkel rendelkeznek, amelyek reflektora egy idő után bemattul. De a búra is karcosodik, bereped, besárgul és ha a fényszóró nem megfelelő állapotú, akkor nem kap az autó műszaki engedélyt, tehát nem lehet vele közlekedni, és ezáltal az ára is töredékére csökken. 


Velünk elsajátíthatod a fényszóró javítás mesterségét, és a magad ura leszel! 

A fényszóró javítás mestersége akár 3 hónap alatt is elsajátítható, de ha ez neked túl gyors, akkor a tanfolyamot maximum 1 éves időkorlátban is lehetőséged van ütemezetten végig csinálni. A tanfolyam teljes időtartama 480 óra. Ennek a fele, tehát 240 óra kifejezetten műhelygyakorlat. A képzés alatt az eszközöket, vagyis a szerszámokat, a fényszórókat mi biztosítjuk. Miután befizetted a képzés díját, Neked csak a lelkesedésedet kell magaddal hoznod. A képzés során felkészítünk a mindennapok kihívásaira. Például munkavédelmileg is naprakész leszel, sőt árazni is profin megtanulsz. A záróvizsga után azonnali bevételre tehetsz szert. Ha négyes vagy ötös osztályzatot szerzel, akkor díjmentesen bekerülsz a ReflektorKlinika karrierprogramjába. Mit jelent ez pontosan? Felkerülsz a weboldalunkra, mint ajánlott szakszerviz, tehát az ügyfelek Téged is megtalálnak, de munkát is közvetítünk Neked díjmentesen. De tevékenységedet komplett Facebook és Google hirdetési kampánnyal is támogatjuk, sőt ajándék dizájn csomagot is kapsz. Tehát a vizsga sikeres elvégzése után is melletted állunk, nem hagyunk magadra. 


Jelentkezz most, mert a helyek lassan betelnek, illetve ne feledd, egy városból, egy régióból csak egy jelentkezőt fogadunk. Mikor indul a képzés? 2024. szeptember 16.-án, vagyis nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot és a nyáron kipihenned magad, hogy szeptemberben teljesen üdén és frissen belevágj életed legnagyobb projektjébe. Gyere és legyen Neked is egy sikeres vállalkozásod! 


Comentarios


bottom of page